Смерчі (2024)Twisters

Трейлер Смерчі
50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 18 липня 2024

Продюсери стрічок «Парк Юрського періоду», «Джейсон Борн» та «Індіана Джонс» випускають фільм «Смерчі» – сучасну версію блокбастера 1996 року «Смерч».

Кейт Купер (Дейзі Едґар-Джонс) – колишня мисливиця за смерчами. Її переслідують спогади з минулого про катастрофічну зустріч з торнадо під час навчання в коледжі. Зараз Кейт живе у Нью-Йорку в цілковитій безпеці і вивчає моделі торнадо лише на моніторах компʼютерів. Якось її друг Хаві (Ентоні Рамос) заманює дівчину назад на відкриті рівнини, щоб випробувати нову революційну систему стеження за торнадо. Там Кейт знайомиться з Тайлером Овенсом (Ґлен Павелл), чарівною і безрозсудною суперзіркою соціальних мереж. Разом зі своєю невгамовною командою Тайлер показує підписникам пригоди мисливців за смерчами. І що небезпечніші погоні, то краще.
Коли сезон смерчів посилюється, зʼявляються жахливі явища, небачені раніше. Опинившись на шляху кількох штормових систем, що насуваються на центральну Оклахому, Кейт, Тайлер та їхні команди змушені боротися за власні життя.

Жанри: бойовик, пригоди, трилер
Країна: США
Світова прем'єра: 17 липня 2024

Відео матеріали «Смерчі»

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Смерчі». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Смерчі»

Написати коментар...
Написати коментар...

Смерчі, фільм 2024
Українська прем'єра 18.07.2024
Жанри: бойовик, пригоди, трилер
США