Новости фильмов

9 мая 2024,  18:48 | Новости фильмов

На початку травня американська стримінгова платформа Netflix представила нову комедійну стрічку «Без глазурі» режисера Джеррі Сайнфелда, де головну роль виконує зірка «Дівчат Гілмор» Мелісса МакКарті.

Читать далее...
8 мая 2024,  19:46 | Новости фильмов

Влітку в українських кінотеатрах можна буде подивитися третю частину трилогії режисера Тая Веста «МаХХХін», головну роль в якій виконує зірка «Німфоманки» Мія Гот. Події стрічки цього разу розгортатимуться у 1985 році.

Читать далее...
8 мая 2024,  18:32 | Новости фильмов

Режисер Дені Вільньов розкрив, що вже працює над наступним розділом своєї науково-фантастичної франшизи «Дюна», який має стати останнім у трилогії про Пола Атріда, також відомого як Муад'Діб та Лісан аль-Гаїб.

Читать далее...
7 мая 2024,  14:26 | Новости фильмов

Наступного тижня в прокат виходить містичний фільм жахів «Таро», де одну з головних ролей виконає Джейкоб Баталон, він же Нед Лідс, найкращий друг Пітера Паркера з трилогії про Людину-павука з Томом Голландом.

Читать далее...
7 мая 2024,  00:09 | Новости фильмов

Режисер Джеймс Ганн представив перший офіційний кадр супергеройського екшену «Супермен: Спадщина», що показує Девіда Коренсвета в образі Супермена.

Читать далее...
3 мая 2024,  14:05 | Новости фильмов

Платформа Netflix поділилася тизер-трейлером української драматичної комедії «Уроки толерантності» від режисера та сценариста Аркадія Непиталюка, яку можна буде переглянути онлайн з 8 травня.

Читать далее...
1 мая 2024,  14:45 | Новости фильмов

Наступного тижня на платформі Netflix вийде нова романтична комедія «Мати нареченої», яка зібрала зірковий акторський склад на чолі з зіркою популярного серіалу «АйКарлі» Мірандою Косґроув.

Читать далее...
30 апреля 2024,  19:54 | Новости фильмов

Известный украинский кинорежиссер Любомир Левицкий лично приглашает вас на просмотр своего фильма «Мы были рекрутами», который стартует в кинотеатрах Украины со 2 мая. Посмотреть расписание сеансов а также купить билеты можно в нашем разделе Афиша.

Читать далее...
30 апреля 2024,  13:14 | Новости фильмов

Номінант на премію «Оскар» Адам Драйвер та зірка «Гри престолів» Наталі Еммануель зіграють у науково-фантастичному фільмі Френсіса Форда Копполи «Мегалополіс». І ми нарешті маємо перший кадр, що представляє їхніх персонажів.

Читать далее...
30 апреля 2024,  12:29 | Новости фильмов

Со 2 мая во всех кинотеатрах Украины стартует показ анимационного фильма «10 жизнь» о приключениях котика Беккета. Но специально для тех, кто любит все смотреть первым, во многих кинотеатрах стартует допремьерный показ на день раньше – с 1 мая. Поэтому заходите в афишу и ищите сеансы в кинотеатрах своего города!

Читать далее...
29 апреля 2024,  16:41 | Новости фильмов

Співпраця Дженніфер Лопес з платформою Netflix продовжується. Незабаром ми побачимо її у новій науково-фантастичній пригоді цієї платформи під назвою «Атлас».

Читать далее...
29 апреля 2024,  14:09 | Новости фильмов

Пропонуємо подивитися український трейлер фільму «Химера» режисера Аліче Рорвахера («Щасливий Лазар», «Дива»), головні ролі в якому зіграли Джош О'КоннорКорона», «Земля божа», «Емма»), Ізабелла РосселлініСиній оксамит»), Альба РорвахерЩасливий Лазар», «Ідеальні незнайомці»).

Читать далее...
29 апреля 2024,  12:18 | Новости фильмов

Офіційно підтверджено, що науково-фантастична стрічка «Королівство планети мавп» режисера Веса Болла, яка буде продовженням хітової франшизи, стане найдовшим фільмом квадрології.

Читать далее...
25 апреля 2024,  13:08 | Новости фильмов

Компанія Marvel Studios поділилася першим кадром свого майбутнього супергеройського екшену «Капітан Америка: Прекрасний новий світ», що буде першим сольником нового Капітана Америка у втіленні Ентоні Макі.

Читать далее...
24 апреля 2024,  15:25 | Новости фильмов

Повноцінний трейлер блокбастера «Дедпул і Росомаха», заснованого на коміксах Marvel, представив свою головну лиходійку Кассандру Нову, яку втілює зірка серіалу «Корона» Емма Коррін. Що про неї відомо?

Читать далее...