«Соколине око»: зйомки супергеройського серіалу з Джеремі Реннером стартують вже завтра

1 грудня 2020,  19:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилася інформація про те, що вже на цьому тижні в Нью-Йорку почнуться зйомки нового супергеройського серіалу «Соколине око», заснованого на кіновсесвіті Marvel, створенням якого займається стримінгова платформа Disney+.

Минулої п'ятниці, 27 листопада, редактор сайту The Verge Кріс Велч поділився в Twitter фотографією повідомлення, розміщеного на стовпі в Брукліні, районі Нью-Йорка, що повідомляє про те, що у середу, 2 грудня, там будуть проходити зйомки проекту «Anchor Point» , що є кодовою назвою для серіалу «Соколине око».

Серіал покаже сольні пригоди супергероя Клінта Бартона, відомого як Соколине око, в образі якого на екрани повернеться Джеремі Реннер.

Деталі про його сольну пригоду поки тримаються в суворому секреті, але ми знаємо, що сюжет серіалу буде обертатися навколо нього та його протеже Кейт Бішоп, яка, ймовірно, стане новим Соколовим оком у всесвіті «Месники».

Довгий час ходять чутки про те, що роль Кейт Бішоп виконає зірка науково-фантастичного бойовика «Бамблбі» Гейлі Стайнфелд, але актриса поки не підтверджувала своє приєднання до супергеройської родини MCU.

Дати прем'єри у серіалу «Соколине око» поки немає, але вона очікується в 2021 році після прем'єр серіалів «Ванда/Віжен» та «Сокіл і Зимовий солдат».

975 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: