Трейлер третього сезону «Бріджертонів» натякає на роман Пенелопи та Коліна

12 квітня 2024,  22:15 | Новини серіалів

Прибув довгоочікуваний офіційний трейлер наступного сезону хітового костюмованого серіалу «Бріджертони», що є екранізацією романів письменниці Джулії Квінн про любовні пригоди аристократичної родини Бріджертонів.

Третій сезон «Бріджертонів» від платформи Netflix відступить від порядку книг і розповість про роман Пенелопи Фезерінгтон (Нікола Кохлан), також відомої як леді Віслдаун, та Коліна Бріджертона (Люк Ньютон), третього сина знаменитої родини. Вони давно були друзями, і коли Пенелопа вирішує знайти собі чоловіка, Колін приходить їй на допомогу у цій непростій справі. Проте незабаром він починає розуміти, що відчуває до неї не просто дружні почуття.

У трейлері відсутня герцогиня Дафна Бассет (Фібі Дайневор) та її чоловік Саймон Бассет (Реге Пейдж), які були головними героями першого сезону, проте в нових серіях повернуться віконт Ентоні Бріджертон (Джонатан Бейлі) та його віконтеса Кейт Бріджертон (Сімон Ешлі), які підкорили серця глядачів своє хімією у другому сезоні.

Трейлер нагадує, що майбутній сезон серіалу «Бріджертони» буде складатися з двох частин. Його перша частина вийде 16 травня, а друга — 13 червня.

417 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: