Бенедикт Камбербетч шукає зниклого сина у трейлері міні-серіалу «Ерік»

3 травня 2024,  13:19 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Netflix представила офіційний трейлер свого гостросюжетного міні-серіалу під назвою «Ерік», головну роль в якому виконає номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч.

Дія міні-серіалу «Ерік» буде відбуватися в Нью-Йорку у 1980-х роках. Він буде емоційним трилером від сценаристки Ебі Морган та творців хітового міні-серіалу «Чорнобиль». Сюжет цього детективного трилера розповість про відчайдушні пошуки батька, коли його дев’ятирічний син зникає одного ранку дорогою до школи.

Камбербетч, який активно підтримує Україну з самого початку повномасштабної війни, найбільш відомий за ролями детектива Шерлока Голмса у хітовому серіалі від BBC та супергероя Доктора Стренджа у блокбастерах від Marvel Studios.

Минулого року зірка «Шерлока» зіграв головну роль у короткометражному фільмі режисера Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара», яка отримала премію «Оскар». Він також вийшов на платформі Netflix.

Усі серії детективного серіалу «Ерік», де разом з Камбербетчем зіграють Габі Гоффманн та МакКінлі Белчер III, стануть доступні для перегляду 30 травня.

311 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: