Новини кіно

13 травня 2024,  16:22 | Оновлення

Пропонуємо подивитися український трейлер французької комедії «Знайомтесь, коза!», основаної на майже реальних подіях. Головну роль в фільмі зіграв добре знайомий нам Дені Бун. В кінотеатрах України дивіться з 23 травня!

Читати далі...
13 травня 2024,  16:08 | Оновлення

30 травня в кінотеатрах України стартує показ політичного трилера «Вторгнення. Операція «Дунай»» про події вторгнення радянського союзу до Чехословаччини. Велика травнева українська прем'єра надзвичайно важливої картини, яка ще раз доводить, що історія буде повторюватись, якщо ворога не зупинити.

Читати далі...
13 травня 2024,  14:15 | Оновлення

Все частіше в українських кінотеатрах можна подивитися сучасне аніме і це тішить не тільки фанатів а й тих, хто хоче познайомитись з цим жанром. Цього разу з 30 травня в кінотеатрах можна буде подивитися пригоди шкільної команди з волейболу – «Волейбол!! Битва на звалищі». А поки пропонуємо переглянути динамічний трейлер!

Читати далі...
13 травня 2024,  14:02 | Новини фільмів

Готові до епічної подорожі? Третій трейлер пригодницького бойовика Джорджа Міллера «Фуріоза: Шалений Макс. Сага», що розповість про юну Імператрицю Фуріозу, повідомляє, що вже стартував продаж квитків на його сеанси.

Читати далі...
12 травня 2024,  14:33 | Оновлення

Продовжуємо низку других українських трейлерів і на черзі всіма обожнювані посіпаки (цього разу генетично модифіковані) на чолі з Ґру і мультфільм «Нікчемний я 4»! В кінотеатрах України анімаційну пригоду можна буде подивитися з 3 липня!

Читати далі...
12 травня 2024,  14:10 | Оновлення

Пропонуємо подивитися другий український трейлер напруженого екшн-трилера «Тихе місце: День перший», в якому головні ролі зіграли Люпіта НіонгоМи») та Джозеф КвіннОверлорд»). А сам фільм можне буде подивитися в українських кінотеатрах з 27 червня.

Читати далі...
12 травня 2024,  13:40 | Оновлення

Вийшов другий офіційний український трейлер до фільму «Смерчі» від продюсерів «Cвіту Юрського періоду». Головні ролі в фільмі зіграли Ґлен ПавеллЛюблю тебе ненавидіти», «Топ Ґан: Меверік») та Дейзі Едґар-ДжонсТам, де співають раки»). В кінотеатрах України фільм можна буде подивитися з 18 липня.

Читати далі...
11 травня 2024,  14:30 | Новини серіалів

Історія чарівного хлопчика з оленячими рогами добігає кінця, як повідомляє офіційний тизер-трейлер третього й фінального сезона фентезійного серіалу «Ласун», що незабаром вийде на стримінговій платформі Netflix.

Читати далі...
10 травня 2024,  14:43 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures збирається дуже скоро зняти новий розділ своєї хітової франшизи «Володар перснів», який отримав назву «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum» («Володар перснів: Полювання на Ґолума»).

Читати далі...
9 травня 2024,  18:48 | Новини фільмів

На початку травня американська стримінгова платформа Netflix представила нову комедійну стрічку «Без глазурі» режисера Джеррі Сайнфелда, де головну роль виконує зірка «Дівчат Гілмор» Мелісса МакКарті.

Читати далі...
9 травня 2024,  14:10 | Кастінг

У біографічній драмі про Боба Ділана «A Complete Unknown» з Тімоті Шаламе у головній ролі з'явиться ще один знаменитий американський співак, якого зіграє зірка «Логана» та «Пісочного чоловіка» Бойд Голбрук.

Читати далі...
8 травня 2024,  19:46 | Новини фільмів

Влітку в українських кінотеатрах можна буде подивитися третю частину трилогії режисера Тая Веста «МаХХХін», головну роль в якій виконує зірка «Німфоманки» Мія Гот. Події стрічки цього разу розгортатимуться у 1985 році.

Читати далі...
8 травня 2024,  18:32 | Новини фільмів

Режисер Дені Вільньов розкрив, що вже працює над наступним розділом своєї науково-фантастичної франшизи «Дюна», який має стати останнім у трилогії про Пола Атріда, також відомого як Муад'Діб та Лісан аль-Гаїб.

Читати далі...
7 травня 2024,  14:26 | Новини фільмів

Наступного тижня в прокат виходить містичний фільм жахів «Таро», де одну з головних ролей виконає Джейкоб Баталон, він же Нед Лідс, найкращий друг Пітера Паркера з трилогії про Людину-павука з Томом Голландом.

Читати далі...